top of page

Baba Books är det lilla förlaget med flytande litterära gränser, det vill säga öppet för alla genrer och kulturer – romaner, dokumentärer, barnböcker, memoarer, biografier, fotoböcker, poesi, deckare och facklitteratur.

​​

Vi sätter roliga projekt, lust, berättarglädje i främsta rummet och presenterar böcker som berör på djupet. Vi är öppna för debutanter och har anammat Piratförlagets hälften-var-princip, dvs när kostnaderna för produktion, marknadsföring och distribution dragits av, delar författare och förlag lika på intäkterna.​

Förlaget drivs av Vesna Maldaner och Mikael Frohm.

 

 

Baba Books logotyp kallar vi för "Hen". Den skapades för vår första bok, och kommer vara med oss till den sista. Den står för allas vår vilja att bryta oss ur normen, att vara människa.

KONTAKT

VI KAN EJ TA EMOT NYA MANUS!

​Vi har för tillfället fullt i ladorna och kan inte ta emot flera manus just nu.

• Manuset ska vara utskrivet på papper – vi tar alltså inte emot cd-skivor, disketter eller manus per e-post.​
 

• Bifoga gärna ett följebrev och en kort sammanfattning av manuset. Var noga med att uppge e-post, namn och adress i brevet.

• Om du vill ha tillbaka ditt material måste du bifoga adresserat och frankerat svarskuvert. Skicka alltid en kopia, aldrig original!

Vi kan tyvärr inte bekräfta mottagna manus, men vi strävar efter att svara dig inom tre månader. På grund av den stora mängden manus vi får kan vi endast undantagsvis ge personliga kommentarer.

Baba Books Förlag ansvarar inte för obeställda manus eller problem som kan uppstå i postgången.

BETALNING MED FAKTURA

Baba Books använder sig av PayPal för säker betalning över internet. Vill du hellre få en faktura? Fyll i beställningsformuläret här.

 

(Fakturaavgift på 25 kr tillkommer.)

BESÖKSADRESS

POSTADRESS

BABA BOOKS FÖRLAG

Industrigatan 8 K
Malmö, 212 55

 

Tel: 0703-08 66 35

Följ oss på Facebook
  • w-facebook

SKRIV TILL OSS!

 

Your details were sent successfully!

bottom of page